|
forum.ingkomora.rs forumi Inženjerske komore Srbije
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
aca2997
Pridružio: 27 Jul 2004 Poruke: 108
|
Poslao: Ned Mar 31, 2013 9:48 am Naslov: Dnevnik Sluzbenika OJOU |
|
|
Служба ОЈОУ=> Осматрање Јављање Обавештавање Узбуњивање
Служба => "државни посао"
ДНЕВНИК:
Дан: сваки дан
Осматрање: Стање невиђено!
Јављање: Исто као јуче.
Обавештавање: Будите без бриге. Данас је лепо као јуче. Невиђено.
Узбуњивање: Нема опасности. Ништа се не дешава.
УЗБУНА! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mihailo
Pridružio: 27 Jul 2004 Poruke: 34
|
Poslao: Sre Jul 10, 2013 3:16 pm Naslov: |
|
|
Овој наметничкој организацији која се у сваком новом броју Гласника хвали бројем чланова треба јасно и гласно рећи: не хвалите се бројем уцењених, који без учлањења у Вашу лихварску фирму не могу да раде!
Немате Ви толико чланова зато што сте цењена Комора која штити струку и своје чланове, већа зато што чланови Ваши немају право на рад (уставом загарантовано право!) ако Вама не плаћају годишњи данак.
Па сте увели још и Потврде о валидности лиценце за текућу годину, које су услов за признавање лиценце!
Плати, па клати!
Клатимо се сви ми, уцењени, обешчашћени чланови Коморе. И плаћамо данак да бисмо имали 'леба.
А Ви то сервирате као велики успех Коморе! Срамота!
Осим приступа сајту прописи.нет никакву корист од Коморе немају њени унижени чланови.
Када се Комора огласила поводом актуелних збивања у вези струке?
Када је Комора реаговала на лоше Законе и Правилнике у вези струке?
Никад!
Булументи која у наше име и за наш рачун представља Комору битна је само 'лова'. Семинари и предавања разних фирми су корисна ствар - али Комори је битно да то наплати и да се хвали годишњим финансијским извештајем!
А уређење односа у струци, у друштву, у градитељству?
Ма, пуца им прслук за то.
Плати, па клати! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mihailo
Pridružio: 27 Jul 2004 Poruke: 34
|
Poslao: Sre Jul 24, 2013 2:29 pm Naslov: |
|
|
Док сам поново читао разне коментаре у оквиру разних тема на овом форуму, нигде не нађох било какав одговор на било које питање, критику, предлог.
А онда ме ошамари једна 'мисао':
Људи моји, унижени сапатници моји, па господа из Коморе се, ако уопште читају све те вапаје о нашој муци, сигурно свима нама слатко смеју! Уз кафицу!
Ми сами све своје јаде знамо - исти су нам. И нема сврхе да једни другима то препричавамо.
Зато напуштам форум.
Плашим се да се господа којој су критике упућене не зaгрцну од смеха, па кафицу проспу преко Статута Коморе. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|