Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Licenciranje >
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Linkovi
 Kontakt
 
Sednice
Skupština >>
Upravni odbor >>
Nadzorni odbor >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
YouTube kanal Komore
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > BIRAČKI SPISKOVI ČLANOVA MATIČNE SEKCIJE URBANISTA, MATIČNE SEKCIJE PROJEKTANATA I MATIČNE SEKCIJE IZVOĐAČA RADOVA
 
22.04.2016.
BIRAČKI SPISKOVI ČLANOVA MATIČNE SEKCIJE URBANISTA, MATIČNE SEKCIJE PROJEKTANATA I MATIČNE SEKCIJE IZVOĐAČA RADOVA
  Obaveštavaju se članovi matičnih sekcija urbanista, projektanata i izvođača radova da se u skladu sa čl. 8. i čl. 10. Pravilnika o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista br. 02-200/1169/1-4. od 24.03.2016. godine objavljuje birački spisak članova Matične sekcije urbanista, odnosno da se u skladu sa čl. 8. i čl. 10. Pravilnika o načinu organizovanja podsekcija br. 1339/1 od 28.03.2016. godine, objavljuje birački spisak članova Matične sekcije projektanata i birački spisak članova Matične sekcije izvođača radova.

U skladu sa Pravilnikom o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, birački spisak se vodi u okviru regionalnih centara za Matičnu sekciju urbanista i sadrži: redni broj, ime i prezime člana Komore, broj odnosno brojeve licenci, godinu rođenja i mesto prebivališta.

U skladu sa Pravilnikom o načinu organizovanja podsekcija, birački spisak se vodi po podsekcijama u okviru regionalnih centara za Matičnu sekciju projektanata, odnosno Matičnu sekciju izvođača radova i sadrži: redni broj, ime i prezime člana Komore, broj odnosno brojeve licenci, godinu rođenja i mesto prebivališta.

Član Komore ima pravo uvida u birački spisak i pravo da zahteva njegove ispravke (upis, brisanje, izmenu ili dopunu biračkog spiska).

Izmene u biračkom spisku vrše se na osnovu zahteva člana Komore sa overenim ličnim pečatom člana Komore, navođenjem broja licence i potpisom podnosioca zahteva.

Rok za podnošenje zahteva za izmenu u biračkom spisku je 27.04.2016. godine.

Birački spisak članova Matične sekcije urbanista, birački spisak članova Matične sekcije projektanata i birački spisak članova Matične sekcije izvođača radova možete pogledati ovde.
 
 
 
 
   
07. april 2020.
 
English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (3)
Promovisanje kompanija
Galerija
ForumPrijava na sistem
Korisničko ime
LozinkaPretraga sajta