Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Nastup Komore na Sajmu građevinarstva sa pratećim stručnim predavanjima pod opštim nazivom "Učešće Inženjerske komore Srbije na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva" i ulaznice za Sajam građevinarstva
 
18.04.2016.
Nastup Komore na Sajmu građevinarstva sa pratećim stručnim predavanjima pod opštim nazivom "Učešće Inženjerske komore Srbije na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva" i ulaznice za Sajam građevinarstva
  Inženjerska komora Srbije organizuje nastup, sa pratećim stručnim predavanjima, pod opštim nazivom "Učešće Inženjerske komore Srbije na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva", u utorak 19. aprila 2016. godine u Svečanoj sali Upravne zgrade Beogradskog sajma, ul. Bulevar vojvode Mišića 14, sa početkom u 13,00 časova.

Skup je vrednovan sa 5 bodova za učesnike i 10 bodova za predavače koji su članovi Komore i uvršćen je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti nacionalnog programa za 2016. godinu.

Kotizacija Inženjerske komore Srbije: Visina kotizacije iznosi 200 dinara po osobi, sa uračunatim PDV-om. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: 6843, kao i broj bilo koje licence; model se ne unosi, ostaje prazan. Dokaz o uplati dostavlja se na dan održavanja skupa.

Zainteresovani članovi se mogu prijaviti putem sledećeg linka.

NAPOMENA: Inženjerska komora Srbije je svojim članovima, koji nisu u mogućnosti da se putem elektronskog portala Sajma registruju za besplatan ulazak na 42. Međunarodni sajam građevinarstva preko Internet stranice http://seebbe.talkb2b.net/ obezbedila ulaznice, koje se mogu preuzeti od 19. do 22. aprila 2016. godine u prostorijama Inženjerske komore Srbije u Beogradu, ul. Bulevar vojvode Mišića 37/II, od 08,00 do 16,30 časova. Poseta 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva se vrednuje sa 5 bodova i uvršćena je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti nacionalnog programa za 2016. godinu. Visina kotizacije za posetu članova Komore Sajmu iznosi 200,00 dinara sa uračunatim PDV-om, po osobi. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: broj bilo koje licence; model se ne unosi, ostaje prazan, svrha uplate: poseta Sajmu. Dokaz o uplati dostavlja se na dan preuzimanja ulaznice. Prilikom preuzimanja ulaznice, molimo članove da prilože jednu od članskih karata Komore radi evidencije. Ulaznica važi za jednog člana Komore i za jedan ulazak na Sajam za vreme trajanja Sajma.
 
 
 
 
   
05. decembar 2020.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (19)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

twitter facebook /

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

miab

iksmobnet

Pretraga sajta


hram