Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Nastup Komore na Sajmu građevinarstva sa pratećim stručnim predavanjima pod opštim nazivom "Učešće Inženjerske komore Srbije na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva" i ulaznice za Sajam građevinarstva
 
18.04.2016.
Nastup Komore na Sajmu građevinarstva sa pratećim stručnim predavanjima pod opštim nazivom "Učešće Inženjerske komore Srbije na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva" i ulaznice za Sajam građevinarstva
  Inženjerska komora Srbije organizuje nastup, sa pratećim stručnim predavanjima, pod opštim nazivom "Učešće Inženjerske komore Srbije na 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva", u utorak 19. aprila 2016. godine u Svečanoj sali Upravne zgrade Beogradskog sajma, ul. Bulevar vojvode Mišića 14, sa početkom u 13,00 časova.

Skup je vrednovan sa 5 bodova za učesnike i 10 bodova za predavače koji su članovi Komore i uvršćen je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti nacionalnog programa za 2016. godinu.

Kotizacija Inženjerske komore Srbije: Visina kotizacije iznosi 200 dinara po osobi, sa uračunatim PDV-om. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: 6843, kao i broj bilo koje licence; model se ne unosi, ostaje prazan. Dokaz o uplati dostavlja se na dan održavanja skupa.

Zainteresovani članovi se mogu prijaviti putem sledećeg linka.

NAPOMENA: Inženjerska komora Srbije je svojim članovima, koji nisu u mogućnosti da se putem elektronskog portala Sajma registruju za besplatan ulazak na 42. Međunarodni sajam građevinarstva preko Internet stranice http://seebbe.talkb2b.net/ obezbedila ulaznice, koje se mogu preuzeti od 19. do 22. aprila 2016. godine u prostorijama Inženjerske komore Srbije u Beogradu, ul. Bulevar vojvode Mišića 37/II, od 08,00 do 16,30 časova. Poseta 42. Međunarodnom sajmu građevinarstva se vrednuje sa 5 bodova i uvršćena je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti nacionalnog programa za 2016. godinu. Visina kotizacije za posetu članova Komore Sajmu iznosi 200,00 dinara sa uračunatim PDV-om, po osobi. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: broj bilo koje licence; model se ne unosi, ostaje prazan, svrha uplate: poseta Sajmu. Dokaz o uplati dostavlja se na dan preuzimanja ulaznice. Prilikom preuzimanja ulaznice, molimo članove da prilože jednu od članskih karata Komore radi evidencije. Ulaznica važi za jednog člana Komore i za jedan ulazak na Sajam za vreme trajanja Sajma.
 
 
 
 
   
24. mart 2023.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (16)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

iksmobnet


hram
 
Literatura