:: Naslovna strana > Vesti > B2B sastanci u toku sajma RENEXPO Western Balkans između Srpskih inženjera i Evropskih kompanija
 
14.03.2016.
B2B sastanci u toku sajma RENEXPO Western Balkans između Srpskih inženjera i Evropskih kompanija
  U okviru sajma RENEXPO Western Balkans koji se održava od 20. do 21. aprila 2016. godine u BelExpo centru u Beogradu održaće se sastanci predstavnika Evropskih kompanija i inženjera iz Srbije koji su zainteresovani da rade u kompanijama. Kompanije traže inženjere sa iskustvom u sektorima:
- BIOGAS - poljoprivredni gas, kanalizacijski gas, deponijski gas, rudni gas
- BIOMASA - drvna i poljoprivredna
- HIDRO ELEKTRANE - Male hidro elektrane

Neophodno je da zainteresovani kandidati imaju radno iskustvo i dobro poznavanje engleskog ili/ i nemačkog jezika (govorni i pisani).
B2B sastanci će se održati prema izboru predstavnika kompanija između 19 i 22. aprila 2016. godine , u BelExpocentru u Beogradu. Na sastanke će biti pozvani isključivo inženjeri koji se prijave i koje izaberu predstavnici kompanija.

Inženjerska komora Srbije vrši obaveštavanje svojih članova o mogućnosti prijavljivanja za B2B sastanke i nema uticaja na konačan izbor kandidata koji će biti izabrani i pozvani.

Prijava za sastanke se vrši na internet stranici www.renexpo-belgrade.com/renexpo-conferences.html izborom opcije B2B sastanci za inženjere. Registracija je obavezna. Prilikom registracije obavezno je priložiti CV i motivaciono pismo koje će biti inkorporirano u registraciji. Ove aplikacije će biti prosleđene kompanijama koje traže predstavnike/zaposlene, i prema dostavljenom spisku predstavnici kompanija će odabrati kandidate za B2B sastanke.

Ovo je besplatna usluga za kandidate i je podržana od Inženjerske komore Srbije i RECCO SRB doo.