Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > IZBORI ZA ČLANOVE REGIONALNIH ODBORA MATIČNE SEKCIJE URBANISTA - VAŽNE INFORMACIJE
 
13.05.2016.
IZBORI ZA ČLANOVE REGIONALNIH ODBORA MATIČNE SEKCIJE URBANISTA
VAŽNE INFORMACIJE
  U skladu sa članom 13. stav 1. i 2. Pravilnika o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista br. 02-200-1169/1-4. od 24.03.2016. godine, Izvršni odbor Matične sekcije urbanista je, na 31. redovnoj sednici, održanoj dana 18.04.2016. godine, doneo Odluku o raspisivanju izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista. Izbori za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, odnosno izborni postupak, sprovešće se u periodu od 20. aprila 2016. godine do 20. juna 2016. godine u skladu sa Pravilnikom o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, koji možete preuzeti ovde.

Na osnovu Odluke Izvršnog odbora o načinu sprovođenja izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista a u skladu sa članom 19. stav 2. Pravilnika o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, propisano je da se postupak kandidovanja i glasanja elektronskim putem vrši u okviru posebno izrađenih internet aplikacija, upotrebom jedinstvenog korisničkog imena i lozinke člana Komore registrovanog na sistemu Komore. Podsećamo sve članove Matične sekcije urbanista, koji nemaju registrovan nalog na sistemu Inženjerske komore Srbije, da izvrše registraciju na sistemu Komore kako bi mogli da učestvuju u izbornom postupku za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista. Registraciju na sistemu Inženjerske komore Srbije možete izvršiti ovde.

Izbore za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista sprovodiće Izborna komisija, u skladu sa Pravilnikom o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista.

U skladu sa čl. 12. Pravilnika o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, Izborna komisija za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista donela je Odluku o zaključenju konačnog biračkog spiska članova Matične sekcije urbanista, koje možete preuzeti ovde.

Konačan birački spisak članova Matične sekcije urbanista, zaključen dana 05.05.2016. godine, možete pogledati ovde.

Podsećamo Vas da pravo da bude kandidovan, da bira i bude biran za predsednika, zamenika predsednika i člana regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, ima svaki član Komore u okviru Matične sekcije urbanista. Izborno pravo nemaju članovi Komore kojima miruju prava i obaveze u smislu člana 74. Statuta Inženjerske komore Srbije.

Član Komore koji ima više licenci u okviru različitih matičnih sekcija može biti biran za predsednika, zamenika predsednika i člana regionalnih odbora, samo ispred jedne Matične sekcije.

O svim fazama izbornog postupka bićete blagovremeno obaveštavani putem internet prezentacije Komore i elektronskom poštom.

VAŽNE INFORMACIJE:


24.06.2016. godine - Izvršni odbor Matične sekcije urbanista je, elektronskim putem, dana 23.06.2016. godine usvojio Izveštaj Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista na osnovu kojeg je doneo Odluku o proglašavanju konačnih rezultata izbora za predsednika, zamenika predsednika i članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista.

Izveštaj Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete pogledati ovde.

Odluku o proglašavanju konačnih rezultata izbora za predsednika, zamenika predsednika i članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete pogledati ovde.

17.06.2016. godine - Izborna komisija za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, je van sednice elektronskim putem, dana 17.06.2016. godine, utvrdila rezultate izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u regionalnim centrima.

Rezultate izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u regionalnim centrima možete pogledati ovde.

10.06.2016. godine - Izborna komisija za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista je dana 09.06.2016. godine, donela Odluku o rokovima za sprovođenje glasanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista.

Glasanje za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista počelo je dana 10.06.2016. godine u 00:00 i završava se 16.06.2016. godine u 24:00 časa, te Vas pozivamo da uzmete učešće u glasanju.

Na osnovu Odluke Izvršnog odbora o načinu sprovođenja izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista a u skladu sa članom 26. Pravilnika o načinu organizovanja regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, propisano je da se postupak glasanja, elektronskim putem, vrši u okviru posebno izrađenih internet aplikacija, popunjavanjem glasačkog listića u elektronskom obliku upotrebom jedinstvenog korisničkog imena i lozinke člana Komore registrovanog na sistemu Komore.

Uputstvo za postupak glasanja za izbor članova regionalnih odbora možete pogledati na internet prezentaciji Komore, na sledećem linku.

Odluku o rokovima za sprovođenje glasanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete pogledati na sledećem linku.

07.06.2016. godine - Izborna komisija za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, je van sednice elektronskim putem, dana 07.06.2016. godine, utvrdila konačnu listu kandidata za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u svim regionalnim centrima.

Konačnu listu kandidata za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u regionalnim centrima možete pogledati ovde.

02.06.2016. godine - Na trećoj redovnoj sednici Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, održanoj dana 25.05.2016. godine, utvrđena je lista kandidata u svim regionalnim centrima osim u Regionalnom centru Kragujevac u kojem nije bio dovoljan broj predloženih kandidata za izbor članova regionalnog odbora Matične sekcije urbanista.

Izborna komisija je dana 01.06.2016. godine, donela Odluku da se ponovi postupak kandidovanja u Regionalnom centru Kragujevac.

Ponovljeni postupak kandidovanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista za Regionalni centar Kragujevac počinje dana 02.06.2016. godine u 00:00 i završava se 04.06.2016. godine u 24:00 časa.

Izborna komisija će nakon ponovljenog postupka kandidovanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u Regionalnom centru Kragujevac utvrditi konačne liste kandidata za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista i iste objaviti na Internet prezentaciji Komore, dana 07.06.2016. godine, u skladu sa Odlukom o izmeni Odluke o rokovima za sprovođenje postupka kandidovanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, donetoj na trećoj redovnoj sednici, održanoj dana 25.05.2016. godine.

16.05.2016. godine - Dana 16.05.2016. u 00:00 otpočeo je potupak kandidovanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista. Kandidacioni postupak završava se 23.05.2016. godine u 24:00.

Opciji za postupak kandidovanja možete pristupiti nakon uspešne prijave na sistem Inženjerske komore Srbije.
Prijava na sistem se vrši na sledećem linku: https://www.ingkomora.rs/index.php

Uputstvo za postupak kandidovanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete pogledati ovde.

Kandidate za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista može predložiti svaki član Matične sekcije urbanista sa prebivalištem na teritoriji regionalnog centra kojem pripada.

13.05.2016. godine - Na prvoj redovnoj sednici Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, održanoj dana 28.04.2016. godine, doneta je Odluka o rokovima za sprovođenje izbornih radnji za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, kao i Odluka o rokovima za sprovođenje kandidacionog postupka za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista.

Postupak predlaganja kandidata za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista počinje 16. maja 2016. godine u 00.00 časova i završava se 23. maja 2016. godine u 24.00 časa.

Izborna komisija će do 31. maja 2016. godine utvrditi konačnu listu kandidata za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista.

ODLUKE IZBORNE KOMISIJE ZA SPROVOĐENJE IZBORA ZA ČLANOVE REGIONALNIH ODBORA MATIČNE SEKCIJE URBANISTA
- Odluku o zaključenju konačnog biračkog spiska članova Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluku o rokovima za sprovođenje izbornih radnji za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluku o rokovima za sprovođenje kandidacionog postupka za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluku o ponavljanju kandidacionog postupka za izbor članova regionalnog odbora Matične sekcije urbanista u Regionalnom centru Kragujevac možete preuzeti ovde.
- Odluku o utvrđivanju konačne liste kandidata za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u regionalnim centrima možete preuzeti ovde.
- Odluku o rokovima za sprovođenje glasanja za izbor članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluku o utvrđivanju rezultata izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista u regionalnim centrima možete preuzeti ovde.

ODLUKE IZVRŠNOG ODBORA MATIČNE SEKCIJE URBANISTA:
- Odluka o načinu sprovođenja izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluka o utvrđivanju broj članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista, koji se bira u regionalnim centrima, možete preuzeti ovde.
- Odluka o raspisivanju izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluka o imenovanju Izborne Komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete preuzeti ovde.
- Odluka o proglašavanju konačnih rezultata izbora za predsednika, zamenika predsednika i članova regionalnih odbora Matične sekcije urbanista možete pogledati ovde
 
 
 
 
   
29. novembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura