:: Naslovna strana > Vesti > Međunarodni naučno - stručni skup "12. LETNJA ŠKOLA URBANIZMA"
 
11.05.2016.
Međunarodni naučno - stručni skup "12. LETNJA ŠKOLA URBANIZMA"
  Udruženje urbanista Srbije i Republički geodetski zavod pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grada Jagodine organizuju međunarodni naučno - stručni skup "12. LETNJA ŠKOLA URBANIZMA", u periodu od 17. do 19. maja 2016. godine, u Jagodini.

Skup je uvršten u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komora Srbije iz oblasti Nacionalnog programa obuke za 2016. godinu i Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komora Srbije za 2016. godinu iz oblasti zajedničkog evropskog programa obuke.

Tema ovogodišnje "12. Letnje škole urbanizma" je:
I. STATUS URBANIZMA I URBANISTIČKIH INSTITUCIJA;
II. GEOINFORMATIKA (Nacionalna infrastruktura geoprostornih podataka I katastar nepokretnosti)
III. SPROVOĐENJE NOVIH KOMPLEMENTARNIH ZAKONA I PROPISA (Zakon o ozakonjenju objekata, Zakon o planiranje I izgradnji, Zakon o upravnom postupku, Zakon o stanovanju, uredbe, pravilnici, itd)

Učešće članova Komore sa šiframa licenci 100, 200, 201, 202, 203, 300, 372 i 471 biće vrednovano, i to:

7 bodova za učesnike i 10 bodova za predavače u okviru Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komora Srbije za 2016. godinu iz oblasti Nacionalnog programa obuke i
2 boda za učesnike i 5 bodova za predavače, u okviru Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komora Srbije za 2016. godinu iz oblasti zajedničkog evropskog programa obuke.

Treće obaveštenje skupa "12. Letnja škola urbanizma" možete pogledati ovde.
Formular za prijavu možete preuzeti ovde.
Formular za rezervaciju smeštaja možete preuzeti ovde.