:: Naslovna strana > Vesti > Održan seminar "Energetska efikasnost zgrada i JUB-ova rešenja u vidu termoizolacionih fasadnih sistema; prikaz odabranih primera sanacije fasada"
 
09.03.2011.
Održan seminar "Energetska efikasnost zgrada i JUB-ova rešenja u vidu termoizolacionih fasadnih sistema; prikaz odabranih primera sanacije fasada"
  U organizaciji Inženjerske komore Srbije i preduzeća JUB održan je 4. marta seminar "Energetska efikasnost zgrada i JUB-ova rešenja u vidu termoizolacionih fasadnih sistema; prikaz odabranih primera sanacije fasada"

Skup je otvorio i poželeo dobrodošlicu, domaćin, predsednik Komore prof. dr Dragoslav Šumarac, koji se u svom govoru osvrnuo na uspešnu saradnju Komore i preduzeća JUB i istakao značaj ulaganja u unapređivanje energetske efikasnosti zgrada.

Nakon pozdravnog govora prvi je izlaganje održao Albin Tornič, Product Application Adviser, iz tehnološko-razvojnog centra JUB-a u Sloveniji. Gospodin Tornič je u svom izlaganju predstavio tehnološko razvojni centar preduzeća JUB u Sloveniji i upoznao prisutne sa najnovijim tehnologijama koje se primenjuju u toku izrade razvojnih rešenja.

U drugom delu seminara Goran Prolić, dipl.inž.građ., Menadžer Tehničke podrške preduzeća JUB Šimanovci predstavio je primere sanacije fasada koje je JUB izvršio u proteklom periodu u Srbiji.

Nakon završenih izlaganja nastavljeno je sa diskusijom prilikom koje su predstavnici preduzeća JUB odgovarali na pitanja prisutnih.

Galeriju slika možete pogledati ovde.