:: Naslovna strana > Vesti > Konkurs za sufinansiranje aktivnosti od interesa za članove matičnih sekcija projektanata i izvođača radova
 
01.04.2016.
Konkurs za sufinansiranje aktivnosti od interesa za članove matičnih sekcija projektanata i izvođača radova
  Na osnovu člana 54. stav 1. tačke 10. i 13. Statuta Inženjerske komore Srbije ("Službeni glasnik RS", broj 88/05, 16/09 i 27/16), izvršni odbori matičnih sekcija projektanata i izvođača radova su doneli odluke o raspisivanju Konkursa za sufinansiranje aktivnosti koje su od interesa za članove matičnih sekcija projektanata i izvođača radova. Oglas je objavljen u dnevnom listu "Politika", dana 01.04.2016. godine.

Prijava na konkurs za sufinansiranje aktivnosti podnosi se na: Obrascu prijave za sufinansiranje aktivnosti koje su od interesa za članove Matične sekcije projektanata i Matične sekcije izvođača radova (preuzmi obrazac)

Uz obrazac se obavezno prilaže:
- program aktivnosti
- finansijski plan aktivnosti

Poželjno je da učesnik na konkursu dostavi:
- primerak štampanog i/ili digitalnog materijala


Prijave će biti razmatrane na osnovu kategorizacije aktivnosti preciziranih Pravilnikom o sufinansiranju aktivnosti (preuzmi ovde) usvojenog od strane izvršnih odbora matičnih sekcija projektanata i izvođača radova.

Rok za pristizanje prijava je 30.04.2016. godine.

Prijave treba dostaviti poštom ili lično na adresu Inženjerske komore Srbije, Bulevar vojvode Mišića br. 37, II sprat, sa naznakom "Za Konkurs-sufinansiranje aktivnosti matičnih sekcija projektanata i izvođača radova".