Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Program obuke kontinuiranog... > Osnovne informacije u vezi Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore srbije
 
 
Osnovne informacije u vezi Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije


Inženjerska komora Srbije započela je realizaciju Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije.

Ovaj projekat je od izuzetne važnosti i namenjen je svim članovima Komore, radi dodatnog edukovanja u cilju održavanja i unapređenja kvaliteta rada, uspostavljanja visokog standarda profesije kroz usavršavanje postojećih i sticanje novih znanja.

Sprovođenjem ovakvog programa, omogućava se veća konkurentnost inženjera na domaćem, evropskom i svetskom tržištu.

U skladu sa Pravilnikom o kontinuiranom profesionalnom usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije obrazovni period traje 5 (pet) godina. Za svaki obrazovni period, član Komore treba da stekne 100 bodova. Minimalni broj bodova koji član mora da ostvari u jednoj godini, u okviru obrazovnog perioda, je 15 bodova.

Za sva lica koja su stekla status člana Komore do 31. decembra 2014. godine, prvi obrazovni period počinje da teče od 1. januara 2015. godine.

Za sva lica koja steknu status člana Komore posle 1. januara 2015. godine, njihov obrazovni period počinje da teče od momenta sticanja statusa člana Komore.

Obaveštenja o mestima održavanja, terminima, temama predavanja i drugih oblika aktivnosti, koji su uvršteni u Program obuke, biće blagovremeno objavljivana na internet prezentaciji Komore, facebook stranici Komore i dostavljena na vašu mejl adresu, koju ste prijavili prilikom upisa u bazu podataka o članovima Komore.

Za sve informacije i potrebna uputstva u vezi postupka kontinuiranog usavršavanja i programa obuke, možete se obratiti Komisiji za permanetno usavršavanje članova Inženjerske komore Srbije i primenu međunarodnih ugovora, na mejl adresu kmspermanentno@ingkomora.rs
 


25. septembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (31)
Potražnja zaposlenja (1)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram