Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Matične sekcije >
 Stručni ispiti
Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Licenciranje >
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Linkovi
 Kontakt
 
Sednice
Skupština >>
Upravni odbor >>
Nadzorni odbor >>

Videoteka predavanja



Materijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
Inženjerska komora Srbije - Matična sekcija urbanista je sponzor elektronske publikacije o urbanom dizajnu koju možete pogledati na sajtu www.urbandesign.rs
YouTube kanal Komore
 
:: Naslovna strana > Prezentacije, predavanja, kursevi, seminari, okrugli stolovi > OSTALO > “Aspekti projektovanja i izvođenja tehnološk...
 
Prezentacije,predavanja,kursevi,seminari,okrugli stolovi 
Prijava 
OSTALO 
Šifra 4097
Naziv “Aspekti projektovanja i izvođenja tehnoloških sistema sa osvrtom na primenu Zakona o bezbednosti hrane”
Predavači Dr Siniša Markov, dipl.inž., Tehnološki fakultet Novi Sad
Aleksandra Zurovac, dipl.inž.tehn., Sanitarni inspektor Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Novi Sad
Dr Dragoljub Cvetković, dipl.inž.tehn., Tehnološki fakultet Novi Sad
Program 12,00 Pozdravna reč predsednika organizacionog odbora
Milan Samardžija, dipl.inž.tehn.

12,05 „Zakon o bezbednosti hrane – dali novi koncept menja obaveze učesnika u lancu od njive do trpeze“
Dr Siniša Markov, dipl.inž.tehn.

12,30 „Uloga sanitarne inspekcije u kontroli objekata pod sanitarnim nadzorom“
Aleksandra Zurovac, dipl.inž.tehn.

12,55 „Koncept novog pravilnika o mikrobiološkoj ispravnosti namirnica – mikrobiološki kriterijumi“
Dr Dragoljub Cvetković, dipl.inž.tehn.

13,20 Diskusija/koktel
Termin održavanja Četvrtak, 26. maj 2011. godine
početak: 12,00 časova
Mesto održavanja Novi Sad, Bulevar Cara Lzara br.1
Tehnološki fakultet , Amfiteatar
Cilj i očekivani rezultati Cilj predavanja je da ukaže na sve novine u Zakonu o bezbednosti hrane koje će uticati na promene postojećih odnosa svih učesnika u proizvodnji hrane, zatim, informisanje u vezi sa konceptom novog Pravilnika o mikrobiološkoj ispravnosti namirnica i mikroorganizama značajnim za analizu opasnosti, sve dodatno sa praktičnim osvrtom na stanje na terenu, po objektima pod sanitarnim nadzorom.

 
Spisak prijavljenih učesnika:
“Aspekti projektovanja i izvođenja tehnoloških sistema sa osvrtom na primenu Zakona o bezbednosti hrane”
1. Slavica Mitrović, 311I31109
2. Dragan Dunčić, 100012508
3. Nebojša Spasojević, 371I99110
4. Milan Samardžija, 371980004
5. Nebojša Kisić, 377C82206
6. Daniel Sikra, 371I51410
7. Ljubinko Lević, 371571503
8. Tatjana Simčin, 371G05608
9. Olivera Đuragić, 371G67808
10. Rado Simić, 332913404
11. Ružica Salvai, 376827104
12. Slobodan Radosavljević, 373A30504
13. Đurica Ugrinov, 372797604
14. Goran Orlović, 371448203
15. Svetozar Đipanov, 353892104
16. Nenad Aleksić, 314E08506
18. novembar 2019.
 
English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (1)
Promovisanje kompanija
Galerija
Forum









Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka



Pretraga sajta